0374.885.690

Ziua de Curățenie Națională – 16 Septembrie 2023

RER SUD – partener al Zilei de Curățenie Națională, organizată de Let’s Do It, Romania!

RER SUD, în calitate de unic operator de salubrizare de pe raza Municipiilor Buzău și Râmnicu Sărat, se alătură campaniei Ziua de Curățenie Națională ce va fi marcată în cele două orașe prin acțiuni de ecologizare în zone vulnerabile identificate împreună cu autoritățile publice locale. Zonele care vor fi igienizate sunt următoarele:

  • Zona Depoului CFR Nord – Strada Răchitei – pentru Mun. Buzău
  • Albia râului Râmnicu Sărat, de la podul de acces în municipiu, Drumul E85 până la puntea de acces către localitatea Valea Râmnicului și zona de la intrarea în depozitul de deșeuri municipale până la stația de epurare din str. Cătunul Morilor – pentru Mun. Râmnicu Sărat

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 16 septembrie 2023, în intervalul orar 09:30 – 12:30. Autoritățile estimează participarea unui număr de 100 de voluntari. În cazul în care cetățenii sau companiile doresc să se alăture voluntar campaniei, o pot face înscriindu-se pe site-ul www.letsdoitromania.ro sau prezentându-se la fața locului, sâmbătă dimineață.

RER SUD va contribui la Ziua de Curățenie Națională prin distribuirea de saci galbeni, necesari colectării deșeurilor reciclabile din: materiale plastice (ex. PET, folii, pungi), doze de aluminiu, conserve metalice, ambalaje tetrapak și prin asigurarea colectării separate a deșeurilor strânse în urma acțiunii.

Pentru detalii despre eveniment, vă rugăm accesați Comunicatul de presă!

INAPOI LA STIRI