0374.885.690
RER SUD

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, închiriem toalete ecologice, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

Salubrizare menajeră

Una dintre activităţile noastre principale este cea de colectare şi transport a deşeurilor menajere atât de la agenţii economici, cât şi de la asociaţiile de proprietari/locatari sau persoanele fizice. La început în cadrul serviciului de salubrizare menajeră lucrau 42 de angajaţi. Ei foloseau un parc auto redus format din câteva maşini şi tractoare preluate de la Regia Autonomă a municipiului Buzău.

Astăzi, după 23 ani, de activitatea de salubrizarea menajeră a Municipiului Buzău se ocupă 119 angajaţi care au la dispozitie de o flotă înnoită de utilaje specifice, care corespunde cel puţin normelor de poluare EURO 3 şi permite realizarea unei productivităţi ridicate.

Modernizarea colectării deşeurilor menajere şi creşterea eficienţei acesteia a fost posibilă şi datorită introducerii recipientelor standardizate. Astfel, asociaţiile de proprietari şi agenţii economici beneficiază de colectarea deşeurilor menajere din containere de 1,1 mc, iar persoanele fizice din europubele de 120 l sau 240 l.

Introducerea acestui sistem de colectare contribuie şi la crearea unui aspect mult mai curat a localităţilor în care operăm. Pentru optimizarea activităţii municipiul a fost împărţit în opt sectoare de preluare a deseurilor menajere si 2 sectoare pentru colectarea deseurilor vegetale si biodegradabile,  fiecare sector fiind deservit de un echipaj.

Salubrizare menajeră
RER SUD

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, amenajăm spaţii verzi, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

INAPOI LA SERVICII