0374.885.690
RER SUD

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, închiriem toalete ecologice, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

Colectarea selectivă a deșeurilor

Normele europene, la care s-a aliniat şi legislaţia noastră naţională, prevăd o reducere anuală a cantităţilor de deşeuri supuse eliminării definitive prin depunere în depozite ecologice. Pentru atingerea acestui deziderat, primul pas este acela de extragere a unei importante componente din deşeurile municipale amestecate a fractiei reciclabile.

Aceasta activitate se  realizeaza in municipiul Buzau, respectand legislatia in vigoare, prin intermediul campaniei “Sacul galben”, sac  ce se acorda persoanelor fizice, prin intermediul pubelelor si containerelor special destinate colectarii separate a deseurilor reciclabile acordate agentilor economici si prin intermediul containerelor speciale de culoare galbena amplasate la platformele amenajate pe domeniul public. In vederea eficientizarii procesului de colectare selectiva au fost stabilite 5 sectoare de colectare pentru persoanele fizice, in timp ce pentru agentii economici exista trasee separate conform contractelor incheiate.

Deşeurile astfel colectate şi balotate sunt apoi valorificate la reciclatori specializaţi. Prin acest sistem se elimină o serie de deşeuri care pot fi reintroduse în circuitul economic, mai ales că unele dintre acestea se descompun într-o perioadă foarte lungă de timp, poluând mediul înconjurător.

Colectarea selectivă a deșeurilor
RER SUD

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, amenajăm spaţii verzi, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

INAPOI LA SERVICII