0374.885.690
RER SUD

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, închiriem toalete ecologice, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

Deszăpezire
Prin dotările pe care le deţinem, dar şi printr-o organizare foarte bună, S.C. RER SUD S.A. face faţă cu succes activităţilor sezoniere de deszăpezire a străzilor.

Parcul auto şi personalul calificat, precum şi stocurile reîmprospătate pe măsură ce sunt consumate, permit companiei să acţioneze eficient în situaţii care necesită operaţiuni de pluguit şi de combatere a formării poleiului într-o zonă geografică greu încercată în fiecare iarnă.

Deţinem, de asemenea, utilaje de încărcat şi transportat zăpada cu ajutorul cărora suntem capabili să degajăm o cantitate mare într-un timp cât mai scurt. Folosim materiale antiderapante de calitate, care nu afectează negativ mediul în care trăim.

Deszăpezire
RER SUD

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, amenajăm spaţii verzi, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

INAPOI LA SERVICII