0374.885.690
RER SUD

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, închiriem toalete ecologice, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

Servicii marcaj stradal

Una dintre activităţile sezoniere pe care le desfăşoară RER SUD S.A. este şi cea de marcaj stradal. Această activitate se efectuează cu utilaje specializate şi se execută în două etape, primăvara respectiv toamna.

Pentru această operaţiune se acţionează cu un modern utilaj de marcaj rutier produs de compania GRÜN-ZINDEL. Acesta asigură o productivitate ridicată, realizându-se în medie aproximativ 10 km de marcaje într-o oră. Pentru executarea acestor marcaje rutiere se utilizează vopsele de cea mai bună calitate, cu microperle reflectorizante, rezistente la acţiunea factorilor meteorologici.
Comenzile pentru efectuarea serviciilor de marcaj stradal se transmit pe mail la adresa office@rersud.ro,  telefonic la  nr. 0238.436912 sau 0761.111.102 sau personal la sediul RER SUD S.A. din Strada Unirii, bloc 4B, parter.
Servicii marcaj stradal
RER SUD

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, amenajăm spaţii verzi, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

INAPOI LA SERVICII