0374.885.690
RER SUD

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, închiriem toalete ecologice, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

Vidanjare si curatire canalizari
Nu puţine sunt situaţiile în care cetăţenii sau agenţii economici au nevoie de un serviciu de curăţare a canalizărilor. Din acest motiv S.C. RER SUD S.A. a achiziţionat utilaje performante, specifice activităţii de vidanjare şi desfundat canalizări.
Acestea sunt manevrate de personal calificat şi cu experienţă în domeniu, capabil să facă faţă şi celor mai dificile intervenţii, în cel mai scurt timp posibil.Pentru că promptitudinea este extrem de importantă în rezolvarea unei situaţii de canalizare înfundată, noi acţionăm eficient şi profesionist.

Comenzile pentru efectuarea serviciilor de vidanjare sau curatare canalizari se transmit pe mail la adresa office@rersud.ro,  telefonic la  nr. 0238.436912 sau 0761.111.102 sau personal la sediul RER SUDd S.A. din Strada Unirii, bloc 4B, parter.

Vidanjare si curatire canalizari
RER SUD

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, amenajăm spaţii verzi, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

INAPOI LA SERVICII