0374.885.690
RER SUD

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, închiriem toalete ecologice, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

Salubrizare stradală

 În 1995 serviciul de salubrizare stradală îşi desfăşura activitatea cu 45 angajaţi, ajungand in prezent la un numar  de 132 de angajati. Interesul nostru pentru modernizarea şi eficientizarea activităţilor s-a materializat într-o schimbare semnificativă şi în privinţa salubrizării stradale.

 Am introdus pe o scară tot mai largă măturatul mecanizat al străzilor, folosind în acest scop atât automăturătoare de mare capacitate, cât şi automăturătoare capabile să acţioneze în spaţii mai înguste sau pe aleile parcurilor. În acest fel suprafeţele străzilor salubrizate s-au mărit semnificativ, crescând în acelaşi timp şi calitatea serviciului de salubrizare stradală.

Prin achiziţionarea unor utilaje performante am reuşit să asigurăm şi o creştere a suprafeţelor stropite şi spălate în sezonul cald. Astfel, RER SUD S.A. contribuie la îmbunătăţirea reală a confortului termic al cetăţenilor în perioadele caniculare ale anului.

Salubrizare stradală
RER SUD

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, amenajăm spaţii verzi, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

INAPOI LA SERVICII