0374.885.690

Campanii semestriale – Mun. Râmnicu Sărat

RER SUD, în calitate de unic operator de salubrizare de pe raza municipiului Râmnicu Sărat, are responsabilitatea de a organiza semestrial campanii de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase și a celor periculoase generate de populație.

Campaniile semestriale se organizează înaintea sărbătorilor de  Paște și de Crăciun.

Campanie colectare deșeuri voluminoase:

Durată campanie: 2 zile

Metodă de colectare: din fața porții pentru zona de case și de lângă platforme pentru zona de blocuri. Deșeurile voluminoase trebuie scoase în fața porții sau depozitate lângă platforma la care este arondat blocul, în ziua de colectare anunțată cu cel puțin o săptămână înaintea începerii campaniei.

Colectarea propriu-zisă: se face numaiîn ziua de colectare, începând cu ora 09:00. Deșeurile trebuie scoase în fața porții sau lângă platformele destinate depozitării deșeurilor până în ora 09:00.

Campanie colectare deșeuri periculoase provenind din deșeuri menajere

Durată campanie: 1 zi

Metodă de colectare: prin aport voluntar. Cetățenii vor preda deșeurilepericuloase la punctul fix de colectare, amenajat temporar într-o locație stabilită de comun acord cu primăria. La punctul fix de colectare va staționa o mașină distinct inscripționată, dotată cu recipiente corespunzătoare pentru depozitarea fiecărei categorii de deșeuri acceptată în campanie.

Ziua de colectare, precum și locația și intervalul orar de staționare al mașinii vor fi anunțate cu cel puțin o săptămână înainte de începerea campaniei.

Lista cu deșeuri voluminoase acceptate în campanie poate fi accesată aici!

Lista cu deșeurile periculoase provenind din deșeuri menajere poate fi accesată aici!

Pentru detalii despre CAMPANIA din Semestrul 1_2023: Aprilie 2023_Râmnicu Sărat, vă rugăm accesați: