0374.885.690

RER Ecologic Buzau prezenta la Caravana „ Orasul tau – responsabil in reciclarea si valorificarea deseurilor”

COMUNICAT DE PRESA

RER Ecologic Buzau prezenta la Caravana „ Orasul tau – responsabil in reciclarea si valorificarea deseurilor”

S.C. RER Ecologic Service Buzau S.A. participa la Conferinta Asociatiilor de Proprietari desfasurata in cadrul Caravanei „Orasul tau – responsabil in reciclarea si valorificarea deseurilor”, organizata de Liga Nationala a asociatiilor de proprietari „Habitat” si Institutul de Politici Publice.
Dezbaterea va avea loc, joi, 24.09.2015, ora 11:45 la Sala de conferinte a Consiliului Judetean Buzau – D. Filipescu si va avea ca tema principala „Analiza națională asupra stadiului colectării separate și a valorificării deșeurilor în marile aglomerări urbane – soluții eficiente de politici publice pentru evitarea sancționării României.” In urma analizei vor fi furnizate, de către Institutul pentru Politici Publice, informații privind gradul de acoperire a serviciului de salubritate, existența infrastructurii de colectare separată și de valorificare a deșeurilor în orașele din România, precum și nivelul mediu al tarifului de salubritate plătit la nivel național în mediul urban.
La Conferinta sunt invitate toate asociatiile de proprietari, in calitate de beneficiari directi ai serviciilor de salubritate prestate de RER Buzau, precum si institutii publice cu rol decizional in asigurarea unei functionari eficiente a sistemului de colectare selectiva a deseurilor in municipiul Buzau.
S.C. RER Ecologic Service Buzau S.A. a demarat incepand cu anul 2014 o ampla campanie de constientizare si responsabilizare sociala pentru a implementa la nivelul municipiului Buzau colectarea selectiva si conceptul de „sac galben”. Mai mult, pentru sustinerea acestei campanii, am inaugurat in acelasi an o statie de sortare menita sa diminueze cantitatile de deseuri depuse la groapa ecologica si in acelasi timp sa creasca gradul de recuperare si valorificare a deseurilor reciclabile

Informatii suplimentare despre acest eveniment se pot obtine la adresa de e-mail denisa.nicu@rerbuzau.ro, telefon 0786265264.

INAPOI LA STIRI