0374.885.690

Deratizare – Mun. Buzau (Etapa 1 – 2024)

RER SUD, în baza solicitării autorității publice locale, va desfășura pe raza municipiului Buzău prima etapă de deratizare pe domeniul public în perioada 19 martie – 15 aprilie 2024.

Acțiunea de deratizare se va desfășura etapizat, în toate zonele/cartierele din municipiul Buzău și va cuprinde două treceri. În perioada 02 -15 aprilie personalul autorizat va desfășura activități de verificare a stațiilor de intoxicare în vederea completării cu substanță, acolo unde va fi cazul și vor lua măsuri de înlocuire a stațiilor de intoxicare deteriorate sau dispărute. La finalul acțiunii toate stațiile de intoxicare amplasate pe domeniul public vor fi ridicate de pe locații.

Acțiunea de deratizare se va desfășura respectând prevederile din Caietul de Sarcini și implicit a normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației, aprobate prin Ordinul Ministerului Sănătății nr. 562/23.02.2023.

În situația în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, lucrările se vor decala, urmând a  comunica în prealabil, opiniei publice, perioada de execuție a acestora.

Pentru detalii despre programul acțiunii de deratizare, vă rugăm accesați:
Comunicatul de presă
Afis_Etapa 1_Deratizare_Mun. Buzau_2024

INAPOI LA STIRI