0374.885.690

Delegația Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană însoțită de oameni de afaceri din Germania în vizită la Stația de Sortare deșeuri reciclabile

RER Sud continuă acțiunea ”Porților deschise” la Stația de Sortare deșeuri reciclabile de la Vadu-Pașii unde a primit o vizita delegației Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană însoțită de oameni de afaceri din Germania.

Vizita a avut drept scop conectarea mediului de afaceri din Germania din domenii conexe serviciului de salubrizare la nevoile și oportunitățile de business din Municipiul Buzău precum și schimbul de practici și proceduri și discutarea măsurilor legislative existente în Germania care ar putea fi adaptate de autoritățile locale.

Schimbul de experiență cu partenerii germani este o oportunitate pentru găsirea de noi soluții în vederea optimizării și automatizării, acolo unde acest lucru este posibil în procesul de sortare a deșeurilor reciclabile colectate de pe raza județului Buzău.

Pentru că în activitatea recurentă pot să apară diverse situații ce țin de funcționarea utilajelor sau componentelor instalației, RER Sud este tot timpul în căutarea de soluții de îmbunătățire.

Pentru detalii despre eveniment, vă rugăm accesați:

INAPOI LA STIRI