0374.885.690
RER SUD

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, închiriem toalete ecologice, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

Colectare deșeuri din construcții și demolări – Persoane Juridice Zona Metropolitană București-Iflov

RER SUD oferă soluții persoanelor juridice care desfășoara activități de construire sau demolare de a-și gestiona deșeurile rezultate, respectând toate normele legale în vigoare.

RER SUD este OPERATOR AUTORIZAT pentru preluarea deșeurilor din construcții și demolări (conform Autorizației de mediu nr. 155 din 27.07.2012, revizuită în 08.06.2021 ce a avut drept scop “Includerea desfasurarii activitatii de colectare deseuri nepericuloase (deseuri din Constructii si demolari si reciclabile – cod 15 01 07, 15 01 02, 15 01 03, 20 01 01) de la terti – operatori economici de pe raza mun. Bucuresti si a judetului Ilfov.”

Asigurăm trasabilitatea deșeurilor, prin urmare grija generatorului de deșeuri devine sarcina noastră de la început până la final.

Pentru detalii suplimentare despre ceea ce vă putem oferi pe acest segment, accesează Broșura noastră.

Colectare deșeuri din construcții și demolări – Persoane Juridice  Zona Metropolitană București-Iflov
RER SUD

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, amenajăm spaţii verzi, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

INAPOI LA SERVICII